0

Kender du det? Du har brug for at træne, for at hverdagen bliver nemmere at klare, men nogle gange virker det som et uoverstigeligt bjerg at komme i gang. Så hvad gør vi de dage, vi ikke helt kan piske en stemning op til at træne?

 

Varm op med musik

Én af de ting, der altid får mig “overtalt” til at bevæge min krop, er god musik. Har jeg først fået gang i lidt dans derhjemme, ja så er det ikke så svært at tage skridtet videre og komme ud af døren og gå/løbe en tur. Husk musikken for det kan være en hjælp at finde en rytme i din gang/løb. De fleste oplever, at de kan yde lige lidt mere når de hører god musik med en tilpas hurtig rytme imens:-)

 

Her finder du en guide til hvordan du vælger musik til træning

 

og hey, nogen gange er det nok med en god svingom derhjemme til din yndlingsmusik. Det giver et boost til både kondition, smidighed og humøret;-)

 

Min top 10 humørboostende musik liste:

Nedenunder er min top 10 liste over musik der får mig i træningshumør.

1 You’re welcome – Dwayne Johnson, Vaiana

2 Happy – Pharrell Williams

3 Uptown Funk – Mark Ronson (feat. Bruno Mars)

4 Waka Waka – Shakira

5 Give It to Me -Madonna

6 Get the Party Started – Pink

7 It’s My Life – Bon Jovi

8 I’m still Standing – Elton John

9 A Little Less Conversation – Elvis Presley

10 Faith – Stevie Wonder (feat. Ariana Grande)

Hvilke sange motiverer jer når i træner?

Leave a Reply

Velkommen til The Fit Chubby Chick!

Velkommen til min nye hjemmeside!
Jeg glæder mig helt vildt til at dele ud af min erfaring med træning og motivation for plussize-kvinder og vise jer spændende komfortable produkter i webshoppen.

Vil du være den første der hører om nye produkter, tilbud og gode tips, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.