0

Jo, træning (eller motion, kald det hvad du vil, kært barn har mange navne) er en tabt kærlighed, som jeg har fået tilbage efter 7 lange års fravær i mit liv. 

( Okay helt fraværende har det ikke været. Jeg har været så heldig at have min egen “personlige træner” Tilde, min Cairn Terrier, som altid stiller op til en gåtur, og jo længere jo bedre. Det har sikret, at jeg har en nogenlunde grundform, så jeg ikke starter helt fra scratch. God hund🙂 ) 

Nå men denne gang vil jeg gå lidt anderledes til værks. Før min lange træningspause var det overordnede mål altid, at jeg skulle tabe mig. Og det overskyggede glæden og stoltheden over de resultater jeg opnåede i en plus-size krop, for jeg tabte mig jo ikke.

Men jeg husker dog, at jeg faktisk nød at presse min krops grænser til træning, for så følte jeg mig i den grad i live. Selv muskelømheden satte jeg pris på, for det betød at min krop var på vej til at blive stærkere. 

Da jeg nåede op på en vis vægt, var det faktisk med til at holde mig tilbage fra at tage i motionscenteret eller løbe en tur. Jeg havde ikke lyst til at risikere dumsmarte bemærkninger om min størrelse mens jeg motionerede. Det hjalp heller ikke at jeg havde svært ved at finde træningstøj, som jeg kunne passe, og som ikke var træningstøj til herrer…


Nye succes kriterier 

Det var først da jeg opdagede den kropspositive bevægelse, som opfordrer til at man omfavner og elsker sin krop som den er. Her opfordres til at respektere din krop for det den kan. Det fik mig til at se mig selv, min krop og træning i et helt andet lys.

Så hvad betyder træning så for mig i dag: 

  • Jeg føler mig i live, når jeg presser min krops fysiske grænser 
  • Jeg nyder følelsen af at blive stærkere for hver dag der går 
  • Jeg sætter pris på at træning regulerer min appetit og mit blodsukker – bye, bye Diabetes 2
  • Jeg kan mærke at mit fysiske, mentale og psykiske overskud stiger i takt med at jeg kommer i bedre form –> 
  • Hjælper mig til at blive en bedre mor for min søn – der er blevet længere mellem “det kan jeg ikke holde til”-svaret når han vil lege eller løftes  
  • Jeg har igen lyst til at deltage i sportsbegivenheder. Denne gang bruger jeg altså ikke energi på at bekymre mig om, hvad andre tænker, når jeg kommer løbende med bølgegang i både barm og lår🙂 jeg deltager, og det er det vigtigste!

Leave a Reply

Velkommen til The Fit Chubby Chick!

Velkommen til min nye hjemmeside!
Jeg glæder mig helt vildt til at dele ud af min erfaring med træning og motivation for plussize-kvinder og vise jer spændende komfortable produkter i webshoppen.

Vil du være den første der hører om nye produkter, tilbud og gode tips, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.